Start / Kampanjer

Ett fantastiskt erbjudande!

För varje order du lägger hos oss får du en värdecheck baserat på ditt ordervärde. Nedan finner ni några av våra samarbetspartners som ingår i vår värdecheckskampanj. Utöver detta har vi andra spännande erbjudanden i vår butik som vi gärna visar er. Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation och ritning i 3D när du köper ditt badrum av oss. Besök oss, så berättar vi mer!

Kampanjen gäller enbart vår butik i Mölndal.

%

Värdecheck 1

Vid order värde minst 10 000 kr erhålles en värdecheck på 10%, som kan användas vid ert köp.

%

Värdecheck 2

Vid order värde minst 20 000 kr erhålles en värdecheck på 15%, som kan användas vid ert köp.

%

Värdecheck 3

Vid order värde minst 50 000 kr erhålles en värdecheck på 20%, som kan användas vid ert köp.

*Värdechecken räknas enbart på orabatterade produkter. Värdechecken kan ej kombineras med andra erbjudanden eller varor med redan nedsatt pris. Värdechecken är personlig och kan endast användas på ett köp. Värdechecken kan ej användas vi köp av presentkort eller lösas in mot kontanter. Använd värdecheck är förbrukad och kan enbart lösas in på Kakelpalatzet i Mölndal. Gäller order lagd innan 30/6-24. Gäller vid köp som privatperson.

INR

INR är ett varumärke som både förser marknaden med svensktillverkade möbler och duschlösningar. Deras höga kvalitet är grundläggande och därför har de en egen tillverkning av både möbler och duschväggar. INR är oerhört duktiga på måttbeställda duschlösningar skapade på millimetern just efter dina omständigheter. INR har tre olika serier av badrumsmöbler som finns i en mängd olika utföranden och storlekar. På både dusch och möbelfronten är deras långa garanti på 15 år ett kvitto på att deras produkter är slitstarka och håller vad de lovar.

Dansani

Dansani är en dansk badrumsmöbeltillverkare som har ett oerhört brett utbud av både speglar, kommoder, högskåp och tvättställ. Deras funktionalitet på lådor och skåp kan organiseras på många olika sätt och därför finns oftast det alltid någonting som faller alla i smaken.

Sanova

Sanova är vår leverantör som erbjuder ett helhetskoncept när det kommer till badrum. Tillsammans med Sanova saluför vi ett antal kända varumärken så som Duravit, Karol, LH och Astro. Material så som kranar, fixturer, porslin, badrumsmöbler samt badrumsbelysning är deras melodi.

Nordhem

Nordhem är en specialist på handdukstorkar och badkar. Tack vare deras breda utbud och stilrena design är Nordhem marknadsledande i premiumsegmentet av handdukstorkar. Nordhems badkar har ett generöst baddjup och är av en hög kvalitet som skiljer sig från mängden.

Bricmate

Bricmate är ett företag som specialiserat sig på granitkeramik. Deras sortiment är inspirerat av nordiska uttryck och stenimitationer så som Norrvange, Jura och Kolmården är några av deras klassiska varianter som finns med i deras breda sortiment. Bricmate har många olika storlekar i sina kollektioner vilket gör att det inte finns några hinder att kombinera och anpassa efter just era behov!

Tapwell

Tapwell är ett blandar och handduksvärmar företag som har stort fokus på design, innovation och kvalitet. De erbjuder dessutom många exklusiva ytbehandlingar på nästan alla sina produkter. Tapwell, liksom vi prioriterar ett perfekt slutresultat. Om ni vill ha ett förhöjt helhetsintryck som gör att känslan i badrummet, köket eller tvättstugan ska blir utöver det vanliga är Tapwells produkter helrätt för er!

Haven

Haven är en svensk möbeltillverkare som har inriktat sig på badrum och tvättstuga. Haven har tillsammans med en designstudio tagit fram klassiska badrumsmöbler som tål att användas. Med de olika alternativen på tvättställ som Haven erbjuder får badrumsmöbeln en helt annan skepnad beroende på om ni väljer porslin, solid surface eller metall. 

Följ oss på Instagram