Start / Inspiration / Klinker / Badrumsklinker

Inspiration

Badrumsklinker

Badrumsklinkers, mer än bara ett golv eller väggbeklädnad. Golvet är grunden för att skapa en fridfull och harmonisk känsla i badrummet. Med sin hållbarhet, mångsidighet har golvklinkers visat sig vara en investering i både stil och funktion.

Inspiration på badrumsinredning

Inspiration


Moderna badrum

Badrum som aldrig går ur tiden! Här förekommer ofta samma plattor på golv och väggar för att skapa rymd och en enhetlig känsla. Bryt av tonen med en kommod i trä eller varför inte i valfri kulör?

Inspiration


Nordiska badrum

Det nordiska badrummet förknippas ofta med rena, raka linjer utan starka kontraster. Här arbetar vi ofta med olika kombinationer av format och matchar blanka och matta ytor med varandra. 

Inspiration på badrumsinredning
Inspiration på badrumsinredning

Inspiration


Klassiska badrum

Det klassiska badrummet består ofta av ett vitt kakel med en kontrasterande fog. Golv i schackrutiga mönster men även octagoner faller inom denna stil. Det är inte heller ovanligt att välja en kakelplatta med liv och rörelse i ytan.

FAQ

Nedan har vi listat de frågor som vi oftast angående kakel.

Är badrumsklinkers lämpliga för golvvärme?

Ja, många typer av badrumsklinkers är kompatibla med golvvärme. Det är viktigt att kontrollera tillverkarens rekommendationer för att säkerställa att klinkers är lämpliga för installations med golvvärme.

Vilka fördelar har badrumsklinkers jämfört med andra material?

Badrumsklinkers är kända för sin hållbarhet, vattentålighet och enkelhet att rengöra. De är också motståndskraftiga mot fläckar, repor och fukt, vilket gör dem idealiska för badrumsmiljöer där det förekommer hög luftfuktighet och daglig användning.

Fick du inte svar på din fråga? Kontakta oss så hjälper vi dig.