Start / Konsultation

Konsultation

Vi ritar ditt badrum i 3D

Välkommen att boka en tid för att träffa våra kunniga inredare. När du kommer till oss kan du räkna med att få hjälp hela vägen av en specialist. Mät upp ytan du önskar att göra genom en enkel skiss med bredd, längd och eventuell höjd och kom in till oss.

Inspiration på badrumsinredning

Steg 1


Besöket

Ta med dig skissen över xytan du ska göra om och kom in till oss. Tid för inredningshjälp bokas och tillsammans går vi igenom din skiss. Badrum, kök, hall eller annat rum spelar ingen roll.

Steg 2


Mötet

Tillsammans väljer vi inredning, kakel, och klinkers utifrån det som passar dina behov. Vi hjälper er att matcha rätt och vägleder er till ert beslut med hjälp av en 3D ritning.

Inspiration på badrumsinredning
Inspiration på badrumsinredning

Steg 3


Offerten

När valen är gjorda får ni en offert på materialet av oss. Vi hjälper er med samtlig inredning till badrummet. Vi utför inga jobb, men har duktiga hantverkare att rekommendera. Prata med oss så berättar vi mer. 

Steg 4


Beslutet

När ni funderat klart, eventuella ändringar är gjorda och alla beslut är tagna är det dags att trycka på knappen. Tänk på att mycket material har leveranstid. Normal leveranstid på kakel och klinker är cirka 2-3 veckor.

Inspiration på badrumsinredning
Inspiration på badrumsinredning

Steg 5


Arbetet

Detta är en period som kan vara lite bökig, då är det skönt att ha kompetenta hantverkare. Bra planering lönar sig i detta steg. Det må vara lite påfrestande i stunden – men resultatet är värt det!