Start / Inspiration / Kakel / Badrumskakel

Inspiration

Badrumskakel

Badrummet är ett av de rum där man spenderar mycket tid och ska vara en fridfull och avkopplande plats. Låt oss hjälpa dig att skapa en en lyxig känsla i just ditt badrum.

Inspiration på badrumsinredning

Inspiration


Moderna badrum

Badrum som aldrig går ur tiden! Här förekommer ofta samma plattor på golv och väggar för att skapa rymd och en enhetlig känsla. Bryt av tonen med en kommod i trä eller varför inte i valfri kulör?

Inspiration


Klassiska badrum

Det klassiska badrummet består ofta av ett vitt kakel med en kontrasterande fog. Golv i schackrutiga mönster men även octagoner faller inom denna stil. Det är inte heller ovanligt att välja en kakelplatta med liv och rörelse i ytan.

Inspiration på badrumsinredning

FAQ

Nedan har vi listat de frågor som vi oftast angående badrumskakel.

Är badrumskakel lämpligt för duschen?

Ja, badrumskakel är en utmärkt val för duschväggar och golv eftersom det är vattentåligt och enkelt att rengöra. Det finns speciella kakelprodukter som är utformade för att tåla fuktiga förhållanden och minimera risken för halka.

Hur väljer man rätt storlek på badrumskakel?

Storleken på badrumskakel beror på din personliga stil och storleken på ditt badrum. Mindre kakel kan skapa en mer detaljerad och traditionell look medan större kakelplattor kan ge en modern och rymlig känsla. Det är också viktigt att överväga kakelns proportioner i förhållande till storleken på ytan som ska täckas.

Fick du inte svar på din fråga? Kontakta oss så hjälper vi dig.