Start / Inspiration / Klinker

Inspiration

Klinker till badrum och kök

Klinkers är inte bara en praktisk lösning för ett golv, det finns även möjlighet att skapa en känsla som känns inbjudande och välkomnande.

Inspiration på badrumsinredning

Badrumsklinker

Modernt? Klassiskt eller rustikt? Med olika färg form och storlek samt yta kan kakel göra stor påverkan. Låt oss hjälpa dig att skapa rätt känsla som du vill förmedla i just ditt utrymme.

Inspiration på badrumsinredning

Köksklinker

Med sin hållbarhet och funktion kan en golvklinkers anpassat för ditt hem göra att just din stil framhävs ännu mer. Oavsett om det är för hall, uterum, källare, tvättstuga eller badrum så är klinkers ett praktiskt.

Inspiration på badrumsinredning

Träklinker

Med sin autentiska träkänsla och robusta kvalitet ger träklinkers dig möjligheten att förena det bästa av två världar, den rustika charm och naturliga skönhet som trä ger med den hållbara och praktiska funktionen hos klinker.

FAQ

Nedan har vi listat de frågor som vi oftast angående kakel.

Vad är skillnaden mellan klinkers och kakel?

Klinkers och kakel är båda keramiska plattor, men klinkers är vanligtvis starkare och mer slitstarkt än vanligt kakel. Klinkers är också tjockare och har en tätare struktur, vilket gör dem idealiska för användning på golv eller platser med hög belastning.

Är klinkers lämpligt för användning i badrum och kök?

Ja, klinkers är mycket lämpligt för både badrum och kök eftersom det är vattentåligt, reptåligt och enkelt att rengöra. Det tål även hög trafik och är idealiskt för golv- och väggapplikationer i dessa områden.

Fick du inte svar på din fråga? Kontakta oss så hjälper vi dig.