Start / Inspiration / Klinker / Träklinker

Inspiration

Träklinker för kök och badrum

Träklinker består av samma material som en vanlig klinker, men med en unik känsla av värme och karaktär. Detta är ett bra val för er som är ute efter träkänsla men med alla fördelar av en klinker.
Plattorna fungerar utmärkt på golv liksom vägg och finns i en mängd storlekar, färger och ytor.
Ett perfekt underhållsfritt material även för utebruk och fasadbeklädnad.

Inspiration på badrumsinredning

Inspiration


Träklinker i badrum

Förvandla ditt badrum med träklinker! Ge rummet en varm och naturlig känsla med vårt utbud av vackra träinspirerade keramikplattor. Upptäck det perfekta valet för ett stilrent och underhållsfritt badrum.

Inspiration


Träklinker till kök

Våra träklinker ger köket en varm och inbjudande känsla samtidigt som de är praktiska och lättskötta. Skapa ett unikt utseende med vårt sortiment av träinspirerade keramikplattor i olika nyanser och mönster. 

Inspiration på badrumsinredning

FAQ

Nedan har vi listat de frågor som vi oftast angående kakel.

Kan träklinker användas med golvvärme?

Ja, de flesta träklinker är kompatibla med golvvärme. Det är viktigt att kontrollera tillverkarens rekommendationer och installationsanvisningar för att säkerställa korrekt installation med golvvärme.

Hur sköter man om träklinker i hemmet?

För att sköta om träklinker i hemmet rekommenderas det att regelbundet sopa eller dammsuga golvet för att avlägsna smuts och grus. Använd även en fuktig trasa med ett milt rengöringsmedel för att torka av ytan vid behov. Undvik att använda grova rengöringsmedel eller hårda borstar som kan skada ytan på träklinker.

Fick du inte svar på din fråga? Kontakta oss så hjälper vi dig.