Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol25/nh/vb2iitbh7xvrkhp/kakelpalatzet.se/public_html/data/themes/divi/includes/builder/functions.php on line 2440
Inredningshjälp till badrum, kök eller hall med kakel & klinkers
Start / Inredningshjälp

Inredningshjälp

När du kommer till oss kan du räkna med att få hjälp hela vägen av en specialist. Vi kan ge de rätta underlagen för att ta bra beslut som du kan leva med länge. Mät upp ytan du ska göra om innan du kommer in till oss. Gör en enkel skiss med bredd, längd och eventuell höjd. Sedan är du välkommen in till någon av våra kunniga inredare för att boka in en tid för inredningshjälp. Vi hjälper er rita upp ert badrum i 3D för att ge er en riktig känsla av ert drömbadrum.

Vi är er stöttepelare hela vägen, från ritning till färdigt badrum.

 

1. Kom in

Ta med dig skissen över ytan du ska göra om och kom in till oss. Tid för inredningshjälp bokas och tillsammans går vi igenom din skiss. Badrum, kök, hall eller annat rum spelar ingen roll – Vi hjälper er med alla!

Tidsbokning vardagar

2. Vi ritar

Tillsammans väljer vi inredning, kakel, och klinkers utifrån det som passar dina behov bäst. Vi hjälper dig att matcha rätt och låter kreativiteten flöda. Till sist får du en färdig illustration och kataloger på det material som ni tillsammans med våra inredare kikat på.

3. Offerten

Om ni inte redan har hantverkare rekommenderar vi totalentreprenörer som utför arbetet fackmannamässigt. Våra samarbetspartners är vana vid våra varumärken. Att boka tid för hembesök av en hantverkare är att föredra. Du tar ställning till de offerter som ni fått.

4. Beslutet

När du och familjen funderat och kanske gjort några justeringar så kommer beslutet. Utifrån de underlag, ritningar och offerter som gjorts läggs en beställning på materialet och ni får en tidsplan av hantverkaren.

5. Arbetet utförs

Detta är en period som kan vara lite bökig, då är det skönt att ha kompetenta hantverkare och materialleveranser som kommer i rätt tid. Du har ett datum då du vet att allt är färdigt. När arbetet är utfört kvalitetssäkras det tillsammans med er hantverkare.


    Följ oss på Instagram