Trygghet & kvalitet

Kakelpalatzet grundades i Mölndal 1992 och har sedan dess vuxit till att bli en näst intill rikstäckande leverantör av kakel, klinker, mosaik och badrumsinredningar runt om i landet. Servicegraden är hög och vi tror att det är delvis därför vi har så pass många rekommendationer samt återkommande kunder. När man ska renovera hemma är det viktigt att känna sig trygg med material och genomförandet. God kvalitet på det material som ni valt är avgörande för livslängden på ditt objekt.

Vi är duktiga på helheten och vet vilken kvalitet som ni som kund behöver. Här får du som kund vägledning med materialval, design, ritning och ett stort nätverk av certifierade hantverkare. Tänk på att hos oss får du en faktura på materialet och en på arbetet av hantverkaren. Detta innebär att vi inte tar ut extra kostnader för att bistå med inredningshjälp eller för att hjälpa er komma i kontakt med en certifierad hantverkare.

Var och en som köper sitt kvalitetsmaterial hos oss avgör naturligtvis själv vem som ska utföra hantverket. För den som inte vill utföra arbetet själv eller har en hantverkare bokad via sina egna kontakter förmedlar Kakelpalatzet mer än gärna kontakt med samarbetspartners. De hantverkare som Kakelpalatzet samarbetar med är certifierade och har genomgått Byggkeramikrådets kurser och har därför samtliga certifikat för att kunna utföra en renovering på ett professionellt och vedertaget sätt.

Du väljer - vi hjälper dig

1

Kom in

Ta med dig skissen över ytan du ska göra om och kom in till oss. Tid för inredningshjälp bokas och tillsammans går vi igenom din skiss. Badrum, kök, hall eller annat rum spelar ingen roll – Vi hjälper er med alla!

2

Vi ritar

Tillsammans väljer vi inredning, kakel och klinkers utifrån det som passar dina behov bäst. Vi hjälper dig att matcha rätt och låter kreativiteten flöda. Till sist får du en färdig illustration och kataloger på det material som ni tillsammans med våra inredare kikat på.

3

Offerten

Om ni inte redan har hantverkare rekommenderar vi totalentreprenörer som utför arbetet fackmannamässigt. Våra samarbetspartners är vana vid våra varumärken. Att boka tid för hembesök av en hantverkare är att föredra. Du tar ställning till de offerter som ni fått.

4

Beslutet

När du och familjen funderat och kanske gjort några justeringar så kommer beslutet. Utifrån de underlag, ritningar och offerter som gjorts läggs en beställning på materialet och ni får en tidsplan av hantverkaren.

5

Arbetet utförs

Detta är en period som kan vara lite bökig, då är det skönt att ha kompetenta hantverkare och materialleveranser som kommer i rätt tid. Du har ett datum då du vet att allt är färdigt. När arbetet är utfört kvalitetssäkras det tillsammans med er hantverkare.

Inspiration innan bokning?