Badrumsinredning

Kakelpalatzet arbetar inte bara med kakel och klinker utan kan även hjälpa er med badrumsinredning och allt som hör badrummet därtill. Här nedan finner ni våra samarbetspartners. Klicka på logotyperna för att komma vidare till deras hemsida.

Du väljer - vi hjälper dig

1

Kom in

Ta med dig skissen över ytan du ska göra om och kom in till oss. Tid för inredningshjälp bokas och tillsammans går vi igenom din skiss. Badrum, kök, hall eller annat rum spelar ingen roll – Vi hjälper er med alla!

2

Vi ritar

Tillsammans väljer vi inredning, kakel och klinkers utifrån det som passar dina behov bäst. Vi hjälper dig att matcha rätt och låter kreativiteten flöda. Till sist får du en färdig illustration och kataloger på det material som ni tillsammans med våra inredare kikat på.

3

Offerten

Om ni inte redan har hantverkare rekommenderar vi totalentreprenörer som utför arbetet fackmannamässigt. Våra samarbetspartners är vana vid våra varumärken. Att boka tid för hembesök av en hantverkare är att föredra. Du tar ställning till de offerter som ni fått.

4

Beslutet

När du och familjen funderat och kanske gjort några justeringar så kommer beslutet. Utifrån de underlag, ritningar och offerter som gjorts läggs en beställning på materialet och ni får en tidsplan av hantverkaren.

5

Arbetet utförs

Detta är en period som kan vara lite bökig, då är det skönt att ha kompetenta hantverkare och materialleveranser som kommer i rätt tid. Du har ett datum då du vet att allt är färdigt. När arbetet är utfört kvalitetssäkras det tillsammans med er hantverkare.

Inspiration innan bokning?